Welkom

Welkom op onze website.

Behoort u tot diegenen die het liefst alles zelf oplost? Op internet een beetje lezen, wat informatie bij familie en vrienden vergaren, bij bevriende zakenrelaties informatie inwinnen? Daarna een “God zegene de greep”-actie en maar hopen dat het in uw voordeel afloopt? U hebt er toch immers alles aan gedaan? Een ding is zeker, de kosten voor de jurist of advocaat, die spaart u uit! Die zijn verdiend!

Als u tot die groep personen behoort en u bestaat nog steeds, dan heeft u tussentijds een rechtenstudie gedaan of u hebt achteraf tóch juridische hulp ingeroepen, wellicht de onze, om de brokken te ruimen. Al met al betekent dit DUBBELE kosten. Kosten die zijn gemaakt met eerst zelf wat aan modderen, waar bovenop de kosten voor het puinruimen door een jurist/advocaat nog komen.

Ondanks dit wellicht agressieve intro kunnen wij van FREDERIK Juristen best begrijpen waarom bovenomschreven situatie vaak bestaat. Juridische hulp is vaak duur. Toch is het van GROOT belang zich te wapenen tegen juridische aanvallen. Het is zaak OP TIJD actie te ondernemen én met het juiste ‘gereedschap’. Punt van angst is maar al te vaak: ‘Wat gaat me dit kosten?’.

Er zijn echt wel prijsvechters op de markt, maar u zult vaak niet krijgen waar u recht op heeft. Welwillende, net afgestudeerde, juristen die zich nog moeten bewijzen en de ervaring missen. Meestal kennen zij de juiste ingangen bij instanties niet.

Wij bieden wat iedereen zoekt: TOP kennis, SNELHEID en een BETAALBAAR tarief. Dit kan op basis van een uurtarief of op No Cure No Pay basis, het laatste na bestudering van uw zaak.

34 Jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, sociaalzekerheidsrecht of Algemene Voorwaarden opstellen. Vele zaken hebben wij tot een positief einde weten tebrengen en altijd tegen een betaalbaar tarief.

Confrontatie is niet altijd te ontwijken, maar vergeet niet:

Met een gebalde vuist kun je geen handen schudden.”